Home » , » Adoh seko godo

Adoh seko godo

Kedadean sing wes kinulis marang jongkone sing kuaso ora biso di tolak lan di suwun .kito namung biso nenuwun utowo ndedongo opo kang dadi kekarepaning ati iso di turuti marang gusti,kedadean-kedadean sing wes kepungkur biso di dadekne kepiye luweh apike urip sing bakal kito  tinuju sing olo di guak muspro.lan sing becik di dadekake pedoman langkah tinangkah sak ngarepe sing kuran becik di dandani piye amprih becik’e ngelakono kahanan urip sin tansah ono goda lan alangan sing kudu di liwati.olo lan becik iku wes dadi kodrat songko Gusti Allah,nanging manungso biso ngrubah kahanan sing koyo ngono kwi ki mau kanti  lantaran urip tansah eling lan waspodo bekti marang sing kuoso ojo sampek di lalekne .urip sabar lan narimo kuwi pancen susah lelakone yen manungso adoh seko Gustine,ananging yen manungso kwi mau gelem tumindak becik lan sregep prehatin tansah nenuwun marang Gusti Allah .,Insyaallah tansah di paringi urip tentrem ayem adoh seko godo lan dak sio.

0 comments:

Post a Comment