Home » , » contoh artikel bahasa jawa

contoh artikel bahasa jawa

Bila ada yng membutuhkan dan mencari tentang contoh artikel yang mengunakan bahasa jawa di sini ada tulisan atau artikel yang menggunakan bahasa jawa seperti contoh artikel bahasa jawa di bawah ini.

Opo gunane aku mikirne sliramu,sing wes gawe bubrahe ati lan pikiranku,sumpah janji sing kok ucap kuwi mung pepaes manise lambemu,rikolo semono pancen sliramu sing dadi pepujaning atiku,ananging saiki aku wes ora ngarep-ngarep meneh sliramu,amargo sliramu wes duweni wong lio sing mesti dudu aku,semono ugo aku yowes duweni wong sing tak tresnani kang tresnane ngungkuli sliramu marang aku,matamu suwek bajingan jancuk asu celeng Aku Ora bakalngenteni tekamu meneh ,cuwaning atiku wes kadung jeru nganti tembus tekan jruning dodo ,ngertenono yo cuk ,,,jenengmu sing wes kinukir jruning dodo saiki wes ora ono wes kebusak amargo sliramu sing wes mlenjani janji,wes kinulis meneh jruning ati iki jeneng wong lio dudu jenengmu meneh.aku ora bakal ngenteni tekamu senajan aku ora ngerti saiki ono ngendhi papan dunungmu,mugo-mugo wae sliramu tansah di paringi kuat slamet bergas waras,ananging tetep aku ora bakal ngenteni tekamu.

Itulah contoh artikel mengunakan bahasa jawa yang saya tulis kali ini sekian terima kasih telah menyimak artikel dengan bahasa jawa di atas

0 comments:

Post a Comment