Home » , » Konco Kang dadi kusumaning jiwo

Konco Kang dadi kusumaning jiwo

Konco Kang dadi kusumaning jiwo - Rino klawan wengi tansah di impi-impi,roso iki ora bakal biso selak pancen sliramu sing dadi kembange ati iki,ananging aku biso ngrumangsani sopo aku lan sopo sliramu sing ora mungkin biso dadi siji,

senajanto aku wes duweni sisihan jruning uripku opo salah yen aku duweni roso tresno marang sliramu,jruning batin  ora pingin nglarani gegandengane urip sing wes tak taleni teko jaman semono tekan seprene amargo aku iseh nduweni roso kang ora biso tak laleake opo meneh kok sampek ngudari  tali sing wes njejiret jruning lelakon urip iki,

tekamu wektu sak’iki pancen biso angodo aku kegowo roso lan tinukullake katresnan sing salah papan pangonan, sing sak mestine aku ora oleh duweni roso kang koyo ngono kwi mau marang sliramu,ananging kepiye meneh aku wes kadung kecemplung sakjruning roso tresno marang sliramu,

roso tegane atiku durung ketekan yen bakal medot tali katresnan seen tak lakoni wektu saiki,ananging aku yo ora bakal biso nglaleake konco kang dadi kusumaning jiwo,semono ugo sliramu ojo sampek duweni roso cuwaning atimu,mergo aku dudu wong sing sak pantese kok dadeake sesandareng roso tresnamu,

sepiro gedene luput lan salahku marang sliramu aku njaluk pangapuro yen aku wes ndadeake kuciwaning atimu,yo mung  kagowo roso mergo kulino yen pakulinan iku mau biso di owahi mesti bakal nemoni dalan kebecik’an kangone sliramu lan aku. By ,Yadimas Rejo

0 comments:

Post a Comment