Home » , » Cerita Menggunakan Bahasa Jawa

Cerita Menggunakan Bahasa Jawa

Cerita Menggunakan Bahasa Jawa
Sedikit memang mengenai cerita yang mengunakan bahasa jawa kali ini namun ini sangat berarti sekali bagi sayaTulisan cerita ini sengaja saya buat  mengunakan bahasa jawa yang merupakan bahasa asli saya ,,hehe

ROSO SING ORA TAK RUMANGSANI
Roso kang tak roso lan roso sing ora tak rumangsani,lelakuning urip iki tansah tak gagas lan tak gadang rino klawan wengi kapan biso angonku nemoni lelakuning urip kang biso nyawijekne roso kang ambyar amargo tansah kagowo howo nafsu kang ngrusak angen-angen lan pikiran iro ,howo nafsu angkoro murko sing wes anglilit ono ing sak jruning jeroan yen tak rumangsani sansoyo kenceng lan susah tak udari,ing wayah wengi tansah tak cobo lan nyeyobo nyegah lan ngurangi howo nafsu angkoro sing ono dodo,sepi hening ing wayah wengi tansah kebayang roso kang angodo jruning roso marah-marahi kagowo ing sak jeruning lelamun sing angawe aku tumibo ing roso nelongso yen ngagas lelakon urip iki ,niat sak jeruning ati pingin ngilangi angkoro murkaning sifat iki lan dadekake lelakon urip iki biso dadi nyawiji maring Gusti murbahing Dumadi..

Selesai sudah cerita kali ini yang mengunakan bahasa jawa yang berjudul roso sing ora tak rumangsani,,

0 comments:

Post a Comment