Home » , » Unen Unen roso treno

Unen Unen roso treno

Yen ati iki lagi nandyang loro tresno sing paling biso nglilehake utowo nambani yen ora biso ketemu sing dadi kembange ati yo mung biso gawe unen unen kanggo roso tresno sing wes gumantil ono sak jruning jiwo lan kaiket jruning dodo.ono unen uneng kang biso di dadekne tetenger yen witeng tresno kuwi jalarane songko kulino.pancen kuwi bisa kasunyatan opo anane sing dadi unen unen kwi mau..pancen manungso urip kwi kudu yo sing di arane roso tresno kwi mau ,yo roso tresno marang wong tuwo roso tresno marang anak iso ugo roso tresno marang wong lio.

0 comments:

Post a Comment