Home » » Kata Ucapan selamat dan sukses Buat Sahabat bahasa jawa

Kata Ucapan selamat dan sukses Buat Sahabat bahasa jawa

sesungguhnya kata ucapan selamat dan sukses ini aku ucapkan kepada sahabatku yang mana telah meraih kesuksesan di sebuah karirnya...

langsung saja ke kata ucapan selamat dan sukses untuk sahabat bahasa jawa.,:
Angaturaken sugeng engkang sak'katah-katahipun dumateng denmas eko nugroho engkang sampun kelaksanan sedoyo gegayuhanipun dados IT wonten ing perusahaan  Xfancom,
mugi-mugi lancar lan enggal-enggal mundak jabatanipun luweh duwur wedal sak meniko anyandang jabatan IT mugikemawon enggal mundah jabatanipun dados kepala produksi wonten perusahaan Xfancom .

demikian engkang saget kulo aturaken bab kata ucapan selamat dan sukses buat sahabat dalam bahasa jawa,,terima kasih...

4 comments:

  1. matur sembah nwun kakang mas,,, mugi pikanthuk rahayu wilujeng kagem panjenengan sak keluargo,,, amin

    ReplyDelete
  2. kulo nggih ngaturaken selamat kagem panjenengan,, mugi2 enggal dados kepala produksi teng emper gaul..,,

    btw pantang menyerah nih, adsense-nya sudah muncul lagi, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe njeh matur sembah nuwun,,dek dwi jo..sami2 wilujeng,,

      Delete