Home » » Kudu Piye Aku Iki

Kudu Piye Aku Iki


Lelamuning ati Kudu Piye Aku Iki Gunung Guntur Segoro Asat,yen tak roso aboting sirah iki koyo yonggo Gunung kang tinumpuk undung Kudu piye aku iki.

Panas rasaning manah koyo kesabet Guntur ing wayah awan sing ora ono udan,Kudu piye Aku Iki Oalah lelakon-lelakon.

Pingin rasane njegur ono ing Segoro lan lelangen amprih ademing pikir lan nyeko panas sak jruning dodo ananging opoyo Biso ,Kudu Piye Aku Iki..

Wes tak rewangi Ngangsu kaweruh njajah deso melangkori amprih Ora Asat roso sabar lan narimoku lan biso nemoni hurip tentrem ayem ananging Kudu piye Aku Iki..


0 comments:

Post a Comment