Home » » kata kata cinta bahasa jawa plesetan

kata kata cinta bahasa jawa plesetan

Untuk kata kata cinta bahasa jawa plesetan kali ini saya akan menulis tentang kata cinta namun dalam bahasa jawa mungkin bagi kalian yang sedang jatuh cinta ini sangat cocot sekali eh ccok bagi kalian yang sedang di mabuk asamara ama orang jawa,

Tumibaning wanci ing wayah wengi sansosyo jeru roso kangen jruning ati
Tansah kelingan manis eseme lambemu branang koyo wohing manggis
Nangis lan tangi-sing atiku lan ora biso tak bendung luh sing tumetes ono pipiku
Amargo aku tansah eling lan kelingan sliramu naliko tumpak-tumpaan koyo numpai jaran edan
Pancen naliko semono aku lagi nandyang edan lan kedanan marang sliramucah ayu,,

Luput pisan keno pindo aku ngecit gulumu nanging sliramu tansah nguya nguyu
Sing uwes yo uwis cah ayu ayo sing urung di baleni meneh jaran-jaranan koyo naliko jaman biyen.

terima kasih matur suwun telah menik-mati Kata-kata cinta bahasa jawa plesetan kali ini semoga anda terhibur ampai jumpa di lain kesempatan mengenai katakata cinta bahasa jawa plesetan dalam episode berikutnya,,, by by,,,,




0 comments:

Post a Comment