Home » » Lumampahe wektu

Lumampahe wektu

Kairing lumampahe wektu
rino klawan wengi tansah memuji marang gusti
nenuwun mugo tansah di paringi opo kang dadi kekarepaneng ati
sworo adhan kang gemontang tansah anggugah ati eling marang gusti

0 comments:

Post a Comment