Home » , » Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis

Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis

Selalu Sibuk dengan kegiatan blogging dan pencarian backlink, hingga aku lupa menulis Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis, lumayan untuk hilangkan rasa suntuk dan capek hati, Kata Mutiara memang penyejuk hati dan jiwa yang merana, di sini atau di situs awalilah akan saya coba kembali menulis tentang Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis.

Untuk Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis yang pertama yaitu :
Sepi Roso Ing Penggalih Tanpo Sliramu Ing Sandingku
Gumebyaring Lintang sing suminar Ngelingake Aku marang sliramu wong Ayu
Tak roso lan tak gadang kapan aku biso nyanding urip bebarengan
Yo mung sliramu sing agawe aku rindu yomung esemu sing gawe aku ngelu ndasku

Naliko udan deres ono ing dalan tembus Sarangan aku tansah kelingan
Dalan tikungan nduwur telogo urung  anyekseni aku kang lagi gandrung
Roso kangen sing ora biso di empet
gawe uripku ruwet lan ndasku tambah mumet

Wes to yoo,, senajan sliramu kuwi sopo lan aku iki sopo, yo mung aku lan sliramu si biso rumongso lang ngrumangsani marang lelakon iki.

Demikian kiranya untuk Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis, mudah mudahan lainwedal bisa di lajengaken lagi untuk menulis Kata-Kata Mutiara Jawa Cinta Romantis

0 comments:

Post a Comment